Το εστιατόριο Ierambelos επιστρέφει από την Πέμπτη 21 Μαΐου στην δροσερή του βεράντα τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού του με μία εκλεπτυσμένη Steak & Wine νέα πρόταση συνδυασμένη με το δημιουργικό μενού του με βάση την κυπριακή κουζίνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μεσημέρι και βράδυ, με θέα όλη την καταπράσινη ορεινή περιοχή.

Εδώ θα απολαύσεις πρώτης ποιότητας και εξαίρετης κοπής, λογής φιλέτων, από μοσχάρι, αρνί, χοιρινό μέχρι και ψάρι και θα συνδυάσεις με τα βραβευμένα κρασιά του Οινοποιείου, σε μία απολαυστική εμπειρία  στην ήρεμη σάλα του εστιατορίου, σε ένα εξαιρετικό σκηνικό για συνεργάτες, φίλους, ζευγάρια ή την οικογένειά σου.

Επίσης κάθε Κυριακή μεσημέρι μπορείς εσύ και η οικογένειά σου να απολαύσεις παραδοσιακές απολαυστικές επιλογές, σούβλες, οφτό κλέφτικο, δροσερές σαλάτες, ποικιλία από πιατέλλες, φρεσκοψημένο ψωμί ζυμωμένο με προζύμι, στους άνετους υπαίθριους χώρους του εστιατορίου.

Επίσης  μπορείς να απολαύσεις την ξενάγηση στο Οινοποιείο αλλά και την γευσηγνωσία κρασιού από τις 10 ετικέτες που το Οινοποιείο παράγει.

Πληροφορίες και Κρατήσεις 22515515 , 99299990