Οι Μούσες στην αρχαία Ελλάδα, κόρες του θεού Δία,  υπήρξαν θεότητες της μουσικής, των τεχνών, του χορού, των γλεντιών και της ποίησης, οι οποίες τραγουδούσαν με τις ακούραστες φωνές τους, θείες μελωδίες και ύμνους, παίζοντας την λύρα τους, διασκεδάζοντας τους Ολύμπιους στα διάφορα συμπόσια τους.

Έτσι και το Mouson Bar & Restaurant, έχει αποκτήσει μία φήμη, συνυφασμένη με το όνομα του, προσφέροντας ένα δικό του ολοκληρωμένο στυλ διασκέδασης, φαγητό και ποτό για κάθε περίσταση, από νωρίς το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ.
Ένα καλόγουστο σκηνικό και ένα social περιβάλλον, αναδιπλώνεται για εσένα, τους φίλους και τους συνεργάτες σε μία ξεχωριστή after work εμπειρία, από νωρίς το απόγευμα, με εκπληκτικά signature cocktails, διαλεκτά κρασιά και μία groovy ατμόσφαιρα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Εκτός από τα κλασσικά cocktails, G&T, Summer Negroni τα οποία παρουσιάζει με ένα ιδιαίτερο twist, η γνωστή mixologist Βίκυ Κατσαράκη, μας συστήνει και το δικό της “Lockdown” με βάση το Gin και φρέσκο χυμό από αγγούρι και λεμόνι και το best seller “Bill the Lizard” με βάση μαστίχα και φρέσκο χυμό Kiwi.

Για τους λάτρεις της Μπύρας το Mouson Bar & Restaurant διαθέτει πάνω από 15 ποικιλίες βαρελίσιας και εμφιαλωμένης μπύρας. Εκτός από τις αλκοολούχες επιλογές, προσφέρεται και ο Premium 100% Arabica καφές BUONDI με μεθυστικά αρώματα, ενώ τα εκπληκτικά γλυκά του εστιατορίου παρασκευασμένα από τον Pastry Chef του Mouson Bar & Restaurant θα σε παρασύρουν σε γλυκιές αλχημείες.

Για After Work καταστάσεις λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στο Mouson Bar & Restaurant!!!